Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Procesmanagement

Wanneer een organisatie nog niet toe is aan projectmanagement, maar wel een grote behoefte heeft om verbeteringen door te voeren, dan kan procesmanagement een uitkomst bieden.

Procesmanagement zorgt er voor dat de (primaire) processen worden uitgevoerd op een uniforme wijze met een gewenste voorspelbare uitkomst. Dit resulteert niet alleen in verbeterde producten en diensten, maar zorgt er ook voor dat de mensen in de organisatie weten wat er van hun verlangt wordt binnen deze processen waardoor er beter samen wordt gewerkt. Men weet wat er moet gebeuren, met wie men samen werkt in het proces en bij wie men kan aankloppen als er iets onduidelijk is.

Een procesmanager is in staat om deze processen in kaart te brengen en te verbeteren met hogere rendementen tot gevolg.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren